Gönderen Konu: DOLU DOLU LEZZETLERİYLE ANADOLU ET LOKANTASI  (Okunma sayısı 59 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı osman75

  • *****
  • İleti: 64
  • Cinsiyet: Bay
  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi
    • Profili Görüntüle
  • Ad-Soyad: osman gülmez
  • Akademik: Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi
  • Bölüm: bilişim



Dolu dolu lezzetlerin buluştuğu Anadolu Et Lokantasıyla ocakbaşında et ile kebap, balık ve Anadolu’nun türlü mezeleriyle aynı sofrada buluşuyoruz. 1996 yılından beri Bursa’da ocakbaşının en lezzetli lokantası olan Anadolu Et Lokantasıyla, Bursa iftar, kebap, balık ve Anadolu lezzetlerini, Türkiye tarihinin et pişiriciliğinden hiç ödün vermeden bugünlere getirdik. Ocakbaşında kebap, balık ve iç pilavlı kestaneli meşhur Bursa yemekleriyle, puflavaşın samimi sıcaklığıyla 1996’dan beri Anadolu Et Lokantasının aile ve çocuk salonlarıyla keyfinize keyif, lezzetli yemeklerimize lezzet katıyoruz.

Et mangal, kabakçiçeği dolması, Girit böreği ve kahvaltı masasından, rakı masasına Anadolunun türlü kültürel yemeklerini, Anadolu et lokantasında, balığından mezesine sizlere sunuyoruz. Geniş ve ferah aile salonlarımız, her mevsimde başka bir tatla bahçelerimiz ve çocuklarınızın oyunlar oynayabileceği oyun alanlarımız, tam teçhizatlı et lokantamız artık Viyana’nın da sofrasında. 

Binbir çeşit meze ve salata, adana, urfa kebabından, iskenderine damak tadınıza hitap edecek Anadolunun bütün lezzetleriyle dolu dolu bir sofrayla bütün lezzet düşkünlerini lokantamıza bekliyoruz. Bursa Et Lokantası için etin kıvamında pişmesi, balığın kılçığından ayrılması, kebabın lokum gibi olması en önemli vasfımızdır. Anadolu’yu kültürel bir şölene çeviren baharatından, kasaplığa uzanan, balıkçılıktan salata çeşitlerine kadar yol olan bütün lezzetleri tazeliğiyle sizlerle tanıştırmak kültürümüzün cömertliğinin yanında, ustalarımızın marifetli ellerinde gizlidir. Tadının damağınızda kalacağı bütün lezzetlerin en birincil adresi olmak için Türkiye’nin bütün bölgelerinden, lezzet alışverişi yaptık. Ocakbaşını ustasından, kebabın lezzetini birebir kendi toprağından öğrendik. Kültürümüzü Anadolu Et Lokantası restoranlarımızda 1996 yılından bu yana hiç tevazu göstermeden sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bursa kır bahçesinde iftar, keyifle, hoş sohbetle ve damağınızın tadıyla sizleri de dolu dolu bir lezzet için Anadolu Et lokantamıza bekleriz



Etiket:
 

Hızlı yanıt'ı kullanarak çabukça ileti gönderebilir, iletilerinizde gülümseme ve bbc kullanabilirsiniz.

Not: Bu konu bir moderatör tarafından onaylanmadan görüntülenmeyecektir.
Kullanıcı Adı: E-Posta:
Doğrulama:
Resimde gördüğünüz harfleri giriniz
Harfleri dinle / Farklı bir resim göster
Resimde gördüğünüz harfleri giriniz:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kuruluş Tarihi Kutucuğa Yazın(1975):